Prima pagină » Folii Protectie Solara

Afișez 1 - 12 din 60 de rezultate

Folie Protectie Solara Exterior ALU 50 XC

Sună-ne pentru preț
Folia de protectie solara Alu 50 XC este eficienta pentru reducerea acumulării de căldură solară, permițând totodată o transmitere parțială a luminii. Această folie oferă o protecție eficientă împotriva strălucirii solare, în timp ce aspectul său oglindă asigura o intimitate moderata față de privirile indiscrete.

Folie Protectie Solara Exterior ALU 70 XC

Sună-ne pentru preț
Folia de protectie solara Alu 70 XC este foarte eficienta pentru reducerea acumulării de căldură solară, permițând totodată o transmitere parțială a luminii. Această folie oferă o protecție eficientă împotriva strălucirii solare, în timp ce aspectul său oglindă asigura intimitatea față de privirile indiscrete.

Folie Protectie Solara Exterior ALU 80 XC

Sună-ne pentru preț
Folia de protectie solara Alu 80 XC este extrem de eficienta pentru reducerea acumulării de căldură solară, permițând totodată trecerea luminii naturale. Strălucirea solară este mult diminuată, iar aspectul exterior de tip oglindă asigura intimitatea , oferind un aspect modern exteriorului unei clădiri.

Folie Protectie Solara Exterior Artika – XC

Sună-ne pentru preț
Folia de protectie solara Artika – XC a fost concepută special pentru a proteja împotriva efectelor dăunătoare ale expunerii solare, limitând acumularea de căldură solară, strălucirea solară și eliminând efectele decolorării asupra policarbonatului și a altor materiale sintetice.

Folie Protectie Solara Exterior Azur 80 XC

Sună-ne pentru preț
Folia de protectie solara Azur 80 XC este extrem de eficienta pentru reducerea acumulării de căldură solară, permițând în același timp trecerea parțială a luminii naturale . Aceasta asigura o protecție eficientă împotriva strălucirii solare, oferind o notă de culoare și originalitate aspectului exterior al unei clădiri.

Folie Protectie Solara Exterior Bronze 80 XC

Sună-ne pentru preț
Folia de protectie solara Bronze 80 XC este extrem de eficienta pentru reducerea acumulării de căldură solară, permițând totodată trecerea parțială a luminii naturale. Aceasta ajută la reducerea considerabilă a strălucirii solare, oferind o notă de culoare și personalizare a aspectului exterior al unei clădiri.

Folie Protectie Solara Exterior Charcoal 95 XC

Sună-ne pentru preț
Folia de protectie solara Charcoal 95 XC este foarte eficienta pentru reducerea strălucirii solare, având în același timp un aspect elegant si distinct.Tenta inchisa si neutră a foliei impiedica orice reflexie din exteriorul clădirii.

Folie Protectie Solara Exterior Chrome 245 XC

Sună-ne pentru preț
Folia de protectie solara Chrome 245 XC este extrem de eficienta pentru reducerea acumulării de căldură solară, permițând în același timp transmiterea parțială a luminii naturale. Această folie oferă o protecție eficientă împotriva strălucirii solare, în timp ce aspectul său foarte discret de tip oglindă garantează intimitatea împotriva privirilor indiscrete. Designul său modern conferă un aspect contemporan oricărei fațade.

Folie Protectie Solara Exterior Chrome 270 XC

Sună-ne pentru preț
Folia de protectie solara Chrome 270 XC este extrem de eficienta pentru reducerea acumulării de căldură solară, permițând în același timp transmiterea parțială a luminii naturale. Această folie oferă o protecție eficientă împotriva strălucirii solare, în timp ce aspectul său discret de tip oglindă garantează intimitatea împotriva privirilor indiscrete. Designul său modern conferă un aspect contemporan oricărei fațade.

Folie Protectie Solara Exterior Chrome 285 XC

Sună-ne pentru preț
Folia de protectie solara Chrome 285 XC este extrem de eficienta pentru reducerea acumulării de căldură solară, permițând în același timp transmiterea parțială a luminii naturale. Această folie oferă o protecție eficientă împotriva strălucirii solare, în timp ce aspectul său discret de tip oglindă garantează intimitatea împotriva privirilor indiscrete. Designul său modern conferă un aspect contemporan oricărei fațade.

Folie Protectie Solara Exterior Copper 80 XC

Sună-ne pentru preț
Folia de protectie solara Copper 80 XC este foarte eficienta pentru reducerea acumulării de căldură solară, permițând totodată trecerea parțială luminii naturale. Aceasta ajută la reducerea considerabilă considerabilă a strălucirii solare, oferind o notă de culoare și personalizare a aspectului exterior al unei clădiri.

Folie Protectie Solara Exterior Green 80 XC

Sună-ne pentru preț
Folia de protectie solara Green 80 XC este foarte eficienta pentru reducerea acumulării de căldură solară, permițând totodată trecerea parțială a luminii naturale. Aceasta ajută la reducerea considerabilă a strălucirii solare, oferind o notă de culoare și personalizare a aspectului exterior al unei clădiri.