Prima pagină » Folii Antiefractie

Afișez 1 - 12 din 18 rezultate

Folie Antiefractie Clear 8 C

Sună-ne pentru preț
Folia antiefractie Clear 8 C este perfect transparenta si ajuta la securizarea geamurilor iar in caz de loviri, impact , explozie sau incendiu fragmentele de sticla nu se imprastie si geamurile isi vor pastra integritatea. Folia este ideală pentru a acoperi suprafețe vitrate mari si respectă standardele europeane EN 12600 si EN 356.

Folie Antiefractie Clear 8 XC

Sună-ne pentru preț
Folia antiefractie Clear 8 XC este perfect transparenta si ajuta la securizarea geamurilor iar in caz de loviri, impact , explozie sau incendiu fragmentele de sticla nu se imprastie si geamurile isi vor pastra integritatea. Folia este ideală pentru a acoperi suprafețe vitrate mari si respectă standardele europeane EN 12600 si EN 356.

Folie Antiefractie si Antigraffiti Protec 6C

Sună-ne pentru preț
Folia transparenta rezistenta la solvent Protect 6 C oferă o protecție eficientă împotriva lipirii etichetelor pe geamuri și a desenelor graffiti. Calitățile sale de protecție nu se limitează la solvenți, va proteja suprafața unei ferestre de alte acte de vandalism care implică zgârieturi sau gravuri acide. Este o folie ușor de instalat și înlocuit fiind clasificată ca folie de securitate, oferind protecție prin menținerea sticlei pe loc în caz de explozie sau impact grav.

Folie Antiefractie si Decorativa Matte White Security

Sună-ne pentru preț
Folia de intimitate Mat White Security este conceputa pentru a oferi protecție împotriva privirilor indiscrete. În timp ce este complet opalescenta, folia permite totuși transmisia luminii naturale. Proiectata pentru a acționa ca o folie antiefractie, oferă protecție prin menținerea sticlei sparte pe loc în caz de impact.

Folie Antiefractie si Protectie Solara Neutral 440 C

Sună-ne pentru preț
Folia antiefractie Neutral 440 C este extrem de eficienta pentru reducerea acumulării de căldură solară, permițând totodată trecerea parțială a luminii naturale. Aceasta ajută la reducerea considerabilă a strălucirii solare iar aspectul  sau nuantat  transmite o notă de culoare și personalizează aspectul exterior al unei clădiri. Proiectata pentru a acționa ca o folie antiefractie, oferă protecție prin menținerea sticlei sparte pe loc în caz de impact.

Folie Antiefractie si Protectie Solara Neutral 465 C

Sună-ne pentru preț
Folia antiefractie Neutral 465 C este extrem de eficienta pentru reducerea acumulării de căldură solară, permițând totodată trecerea parțială a luminii naturale. Aceasta ajută la reducerea considerabilă a strălucirii solare iar aspectul lor nuanțat transmit o notă de culoare și personalizează aspectul exterior al unei clădiri. Proiectata pentru a acționa ca o folie antiefractie, oferă protecție prin menținerea sticlei sparte pe loc în caz de impact.

Folie Antiefractie si Protectie Solara Silver 470 C

Sună-ne pentru preț
Folia antiefractie Silver 470 C este extrem de eficienta pentru reducerea acumulării de căldură solară, permițând totodată trecerea luminii naturale. Strălucirea solară este mult diminuată, iar aspectul său exterior de tip oglindă garantează intimitatea, oferind un aspect modern exteriorului unei clădiri. Este o folie foarte rezistentă si vă ajută să vă asigurați ferestrele garantând că fragmentele de sticlă nu se imprastie în caz de impact sau explozie. Respectă standardul european EN 12600.

Folie Antiefractie si Protectie Solara Silver 480 C

Sună-ne pentru preț
Folia antiefractie Silver 480 C este extrem de eficienta pentru reducerea acumulării de căldură solară, permițând totodată trecerea luminii naturale. Strălucirea solară este mult diminuată, iar aspectul său exterior de tip oglindă garantează intimitatea, oferind un aspect modern exteriorului unei clădiri. O folie foarte rezistentă care vă ajută să vă asigurați ferestrele garantând că fragmentele de sticlă nu se imprastie în caz de impact sau explozie. Respectă standardul european EN 12600.

Folie Antiefractie si Protectie Solara Silver 480 XC

Sună-ne pentru preț
Folia antiefractie Silver 480 XC este extrem de eficienta pentru reducerea acumulării de căldură solară,permițând totodată transmitere naturală a luminii. Această folie oferă un nivel bun de protecție împotriva strălucirii solare, în timp ce aspectul său oglindă garantează intimitatea față de privirile indiscrete. Designul său modern conferă un aspect contemporan cladirilor. În plus, componenta sa de siguranță vă va proteja de sticla spartă.Folia respectă standardul european EN 12600 , Clasa 2B2

Folie Antiefractie si Protectie Solara Silver 880C

Sună-ne pentru preț
Folia antiefractie Silver 880 C este extrem de eficienta pentru reducerea acumulării de căldură solară, permițând totodată trecerea luminii naturale. Strălucirea solară este mult diminuată, iar aspectul său de tip oglindă garantează intimitatea, oferind un aspect modern exteriorului unei clădiri. Este o folie foarte rezistentă si vă ajută să vă asigurați ferestrele garantând că fragmentele de sticla nu se imprastie în caz de impact sau explozie.Folia este ideală pentru a acoperi suprafețe vitrate mari si respectă standardele europeane EN 12600 si EN 356

Folie Antiefractie Super Clear 7C

Sună-ne pentru preț
Folia antiefractie Super Clear 7 C este perfect transparenta si ajuta la securizarea geamurilor iar in caz de loviri, impact , explozie sau incendiu fragmentele de sticla nu se imprastie si geamurile isi vor pastra integritatea. Folia respectă standardul european EN 12600 , Clasa 2B2.

Folie Antivandal Clear 12C

Sună-ne pentru preț
Folia antivandal Clear 12 C este perfect transparenta si ajuta la securizarea geamurilor iar in caz de loviri, impact , explozie sau incendiu fragmentele de sticla nu se imprastie si geamurile isi vor pastra integritatea. Folia este ideală pentru a acoperi suprafețe vitrate mari si respectă standardele europeane EN 12600 si EN 356.