Prima pagină » Folii Decorative

Afișez 1 - 12 din 61 de rezultate

Folie Decorativa Abstract Model Aquatica

Sună-ne pentru preț
Inspirata de flora subacvatică, folia decorativa Aquatica va adăuga personalitate spatiului decorat , acesta devenind sofisticat și profesional. Utilizarea formelor originale pentru geamurile sau pereții despărțitori din sticlă este un mod excelent de a infrumuseta orice spațiu.

Folie Decorativa Abstract Model Ascent

Sună-ne pentru preț
Decorata cu modele naturale, folia decorativa Ascent va adăuga personalitate creand un mediu sofisticat și profesional. Utilizarea formelor originale pe geamurile sau pereții despărțitori din sticlă este un mod excelent de a decora orice spațiu.

Folie Decorativa Abstract Model Brain

Sună-ne pentru preț
Cu un model de linii întrețesute, folia Brain decorează ferestrele și pereții despărțitori de sticlă într-un mod original. Utilizarea unei folii discrete este ideală pentru a vă înfrumuseța spațiul, asigurand în același timp intimitate fata de privirile indiscrete.

Folie Decorativa Abstract Model Classic

Sună-ne pentru preț
Folia decorativă Classic vă permite să vă personalizați eficient ferestrele și partițiile din sticlă. Folia asigura si intimitate datorită modelului distinct “păr de înger”.

Folie Decorativa Abstract Model Decorum

Sună-ne pentru preț
Cu motive albe inspirate de forme arhitecturale, folia decorativă Decorum vă permite să personalizați eficient ferestrele și pereții despărțitori din sticlă.

Folie Decorativa Abstract Model Elektro

Sună-ne pentru preț
Folia decorativă Elektro, cu un model mare de unde oscilante, vă permite să personalizați eficient ferestrele și partițiile din sticlă.

Folie Decorativa Abstract Model Floral

Sună-ne pentru preț
Folia decorativă Floral prezintă un model primăvăratic, oferind o notă specială pentru ferestrele și pereții despărțitori din sticlă.

Folie Decorativa Abstract Model Jungle

Sună-ne pentru preț
Cu folia decorativa Jungle puteți schimba decorul fără a vă deplasa de pe canapea! Aceasta folie decorează ferestrele și pereții despărțitori din sticlă pentru a vă transforma interiorul într-o junglă tropicală. Utilizarea unei folii discrete este ideală pentru a vă înfrumuseța spațiul, păstrându-vă în același timp intimitatea.

Folie Decorativa Abstract Model Kaleidoscope

Sună-ne pentru preț
Oferiți ferestrelor și pereților despărțitori o dimensiune grafică și dinamică cu folia decorativa Kaleidoscope. Utilizarea formelor geometrice în interior este un mod excelent de a personaliza orice spațiu și de a-l transforma intr-unul confortabil.

Folie Decorativa Abstract Model Liana

Sună-ne pentru preț
Folia autoadezivă Liana prezintă un model asemănător lianelor si oferă o notă “sălbatică” geamurilor și pereților despărțitori din sticlă.

Folie Decorativa Abstract Model Ripple

Sună-ne pentru preț
Folia decorativa Ripple personalizează ferestrele și pereții despărțitori fiind decorata cu un model organic pentru a crea o senzație de proaspat și a da viață oricărui decor. Utilizarea unei folii discrete este ideală pentru a vă înfrumuseța spațiul, păstrându-vă în același timp intimitatea.

Folie Decorativa Abstract Model Spring Wood

Sună-ne pentru preț
Inspirata de natură, folia decorativa Spring Wood prezinta detalii ce imita structura trunchiului de copac. Aceasta ofera ferestrelor și suprafețelor din sticlă o notă distincta și estetică. Utilizarea unei folii discrete este ideală pentru a vă înfrumuseța spațiul, păstrându-vă în același timp intimitatea.