Prima pagină » Folii Advanced Technology

Afișez 1 - 12 din 14 rezultate

Folie Decor Advanced Technology E-Film

Sună-ne pentru preț
Aceasta folie este una dintre cele mai inovatoare folii si reprezinta cea mai avansata metoda tehnologica de asigurare alternativ a intimitatii dar si o transparenta totala a geamurilor . In urma unui simplu impuls electric aceasta folie transforma un geam transparent intrun geam mat translucid si viceversa.

Folie Design Colorata Transparenta Aurora Summer

Sună-ne pentru preț
Cu proprietățile sale asemănătoare cameleonului, folia autoadezivă Aurora Summer își schimbă culorile cu fiecare variație a unghiului de privire. Folia decorativă Aurora Summer folosește lumina naturală la efect maxim, dând viața ferestrelor și pereților despărțitori de sticlă prin tonurile sale calde dicroice.

Folie Design Colorata Transparenta Aurora Winter

Sună-ne pentru preț
Cu proprietățile sale dicroice și asemănătoare cameleonului, folia autoadezivă Aurora Winter își schimbă culorile cu fiecare variație a unghiului de observare. Folia decorativă Aurora Winter folosește lumina naturală la un efect maxim, dând viața ferestrelor și pereților despărțitori din sticlă prin tonurile sale reci de nuanță dicroică.

Folie Design Reflexiva Total Mirror

Sună-ne pentru preț
Datorită densității sale foarte mari de particule metalice, aceasta folie vă va transforma ferestrele într-o oglindă frumoasă, fără distorsiuni optice.

Folie Office Upgrade Advanced Technology Data Jammer

Sună-ne pentru preț
Cu ajutorul acestei folii polarizante, creați un efect de blurare pe ecranele dvs. LCD sau plasma, păstrând în același timp transparenta si vizibilitatea perfectă a geamurilor pe care a fost aplicata.

Folie Office Upgrade Advanced Technology Projection Film

Sună-ne pentru preț
Cu ajutorul acestei folii aplicata cu atenție pe geam, puteți proiecta filme și imagini la o claritate perfecta.

Folie Office Upgrade Tabla de Scris Clearboard

Sună-ne pentru preț
Această folie transformă suprafețele de sticlă într-o „tabla de scris” cu ștergere uscată, păstrând în același timp claritatea și transparență totala.

Folie Office Upgrade Tabla de Scris Magnetic Whiteboard

Sună-ne pentru preț
Aceasta folie laminata cu o compozitie metalica transformă suprafețele netede sau vitrate într-o tablă albă de scris cu posibilitatea de a putea fixa diverse documente folosind magneți.

Folie Office Upgrade Tabla de Scris Whiteboard

Sună-ne pentru preț
Aceasta folie pe bază de PET transformă suprafețele netede sau geamurile într-o tablă albă de scris. Mai mult, spatele său regulat și alb permite aplicarea pe suprafetele din sticlă, fără sa apara efecte inestetice.

Folie Protectie Solara Eclipse 40-80 C

Sună-ne pentru preț
Folia fotocromatica Eclipse 40-80 C pe bază de PET, combinată cu tehnologia nanoceramică, se va nuanța în funcție de lumină și oferă astfel o luminozitate variabilă, protejând în același timp eficient si de căldura solară.

Folie Securitate Advanced Technology Clear AB Anti Fog

Sună-ne pentru preț
Folia adeziva Clear AB Anti Fog ajută la prevenirea aburirii ferestrelor și oglinzilor în situații în care temperaturile ambientale pot varia semnificativ in diverse locatii, cum ar fi în băi, piscine, saune, camere frigorifice etc.

Folie Securitate Advanced Technology Clear Antibacterial C

Sună-ne pentru preț
Aplicata cu atenție pe sticla sau pe suprafețele plane folie adeziva Clear antibacterial conține ioni de argint în compozitia sa si asigură neproliferarea bacteriilor. Produsul este testat conform JIS Z 2801: 2010.